فایتر

طرز تهیه کیک گوشت

آموزش درست کردن کیک گوشت

مواد مورد نیاز برای تهیه کیک گوشت :

نمک و فلفل سياه به ميزان لازم
ادويه به ميزان لازم
بکينگ پودر نصف قاشق چایخوری
روغن 1/2 ليوان
ماست 1 ليوان
آرد سفید 1.5 ليوان
تخم مرغ 4 عدد
پياز متوسط 1 عدد
گوشت چرخ کرده 300 گرم
رب گوجه فرنگي 2 قاشق غذاخوری
قارچ 3 عدد

آموزش درست کردن مواد ميانی کيک:

پياز را تفت می دهيم تا سبک و به طرف طلايی شدن برود و گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و تفت می دهيم. قارچ اسلايس شده را در گوشه ای از تابه اضافه می کنيم و کمی تفت داده و در نهايت رب و ادويه و نمک و فلفل را می زنيم. ته ليوان آب اضافه کرده و اجازه می دهيم آب مواد کشيده شود.

آموزش درست کردن مواد کيک:

تخم مرغ ها را با همزن برقی بزنيد تا يکدست و حباب دار شود. ماست و روغن (نصف ليوان) و نمک و فلفل را اضافه کرده و با همزن مجددا می زنيم تا يکدست شود. بکينگ پودر را با آرد مخلوط کرده و دوبار الک می کنيم و به مواد اضافه می کنيم.

قالب 20 سانت را آماده کرده و ديواره های آن را چرب می کنيم. نصف مايه کيک را داخل قالب ريخته و مواد ميانی کيک را که از قبل آماده کرده ايم به عنوان لايه وسط می ريزيم. سعی کنيد به ديواره قالب نريزيد. سپس باقی مايه کيک را روی آن ريخته و در فری که 10 دقيقه گرم کرده ايم با شعله 180 درجه سانتی گراد و به مدت 50 دقيقه در طبقه وسط قرار می دهيد. اندازه این دستور برای 5 نفر خوب میباشد و اين کيک يک دسر عالی برای عصرانه و مهمانی ها خوب است.

گردآوری : بخش آشپزی بیتوته

منبع:سایت بیتوته

فروشگاه مارکت سنتر