فایتر

طرز تهیه مرغ کنتاکیِ سریع

روشی سریع برای پخت مرغ کنتاکی

اگر به دنبال روشی سریع ولی خوشمزه برای تهیه مرغ کنتاکی هستید، این دستور گزینه ی مناسبی است.

مواد مورد نیاز برای مرغ کنتاکی :

مرغ ۱ عدد بزرگ
روغن به اندازه لازم
نمک به اندازه لازم
فلفل سیاه به اندازه لازم
فلفل قرمز به اندازه لازم
آرد به اندازه لازم

آموزش درست کردن مرغ کنتاکی :

قابلمه سایز متوسطی را تا یک سوم از روغن پر کنید. آن را روی حرارت گذاشته و گرم کنید.

در یک پاکت کاغذی کمی آرد بریزید، به آن نمک و فلفل قرمز و فلفل سیاه فراوان اضافه کنید. استفاده از کیسه پلاستیکی آرد را چسبناک می کند.

تکه های مرغ را در آن انداخته و تکان دهید تا کاملا به آرد آغشته شوند.

آرد اضافی آن ها را بگیرید و در چند نوبت تا از همه طرف طلایی رنگ و مغز پخت شوند، در روغن داغ سرخ کنید.

تکه های مرغ کنتاکی را از روغن خارج کنید و روی حوله کاغذی بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود. می توانید آن ها را گرم و یا به دمای محیط میل کنید.

منبع :ashpazbashy.com

فروشگاه مارکت سنتر