طرز تهیه کیک کدوی شکلاتی

آموزش درست کردن کیک کدوی شکلاتی یک دسر پاییزی خوشمزه

این کیک خوشمزه خیلی ساده و سریع درست می شود و اگر می خواهید طعم آن را هیچ وقت فراموش نکنید آن را همراه با بستنی وانیلی یا کاراملی سرو کنید.

مواد مورد نیاز برای کیک کدوی شکلاتی :

آرد ۲ پیمانه
جوش شیرین ½ قاشق چایخوری
پودر دارچین ۱ قاشق چایخوری
پودر زنجبیل ½ قاشق چایخوری
پودر جوز هندی ½ قاشق چایخوری
میخک ¼ قاشق چایخوری
نمک ½ قاشق چایخوری
کره ¾ پیمانه
شکر قهوه ای ۲/۳ پیمانه
شکر دانه ریز ۱/۳ پیمانه + ۱ قاشق غذاخوری
تخم مرغ ۱ عدد
عصاره وانیل ۱ قاشق غذاخوری
پوره کدو حلوایی ½ پیمانه + ۱ قاشق غذاخوری
شکلات چیپسی ۱ و ¼ پیمانه

آموزش درست کردن کیک کدوی شکلاتی :

ابتدا فر را روی ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. سپس داخل یک تاوه بزرگ ۲۰ سانتیمتری را چرب کنید و کنار بگذارید.

تمام مواد خشک (آرد، جوش شیرین، زنجبیل، دارچین، جوز هندی، نمک و میخک) را در ظرف بزرگی مخلوط کنید.

تمام مواد خشک را در ظرف بزرگی مخلوط کنید

کره را داخل ظرف کوچکی روی حرارت متوسط ذوب کنید. سپس آن را از روی حرارت بردارید و به شکر قهوه ای و شکر دانه ریز اضافه کنید و هم بزنید.

کره ذوب شده را به شکر قهوه ای و شکر دانه ریز اضافه کنید و هم بزنید

تخم مرغ و عصاره وانیل و در آخر پوره کدو را اضافه کنید و هم بزنید.

تخم مرغ و عصاره وانیل و در آخر پوره کدو را اضافه کنید و هم بزنید

نیمی از مواد خشک را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا ترکیب شود. دوباره بقیه مواد خشک را اضافه کنید و هم بزنید.

مواد خشک را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا ترکیب شود

شکلات های چیپسی را اضافه کرده و هم بزنید.

شکلات های چیپسی را اضافه کرده و هم بزنید

مواد را داخل تاوه بریزید.

مواد را داخل قالب بریزید

به مدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه داخل فر قرار دهید تا زمانی که لبه های کیک ترد و روی کیک طلایی مایل به قهوه ای رنگ شود.

زمانی که لبه های کیک ترد و روی کیک طلایی مایل به قهوه ای شد آن را بیرون بیاورید

سپس کیک را بیرون بیاورید و اجازه دهید سرد شود. سپس کیک را برش بزنید مقداری بستنی روی آن بریزید و میل کنید.

وقتی کیک سرد شد آن را برش بزنید مقداری بستنی روی آن بریزید

منبع :bedunim.ir

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *