طرز تهیه کوکی کره ای عید

آموزش درست کردن کوکی کره ای برای پذیرایی نوروز

کوکی کره ای یا بیسکویت کره ای یک شیرینی ترد و خوشمزه میباشد که برای شیرینی عید نوروز گزینه مناسبی است. در بخش آموزش آشپزی امروز آموزش درست کردن کوکی کره ای را تقدیمتان می کنیم.

این کوکی ساده که به آن کوکی فرانسوی هم می گویند را می توانید با آیسینگ دلخواه تزیین کنید.

مواد مورد نیاز برای تهیه کوکی کره ای :

کره ١٠٠ گرم
شکر ١/٢ پيمانه
تخم مرغ ١ عدد
وانيل نوک قاشق چایخوری
نمک ١ پنس
آرد ١/٥ پيمانه + دو قاشق سوپخوری
بكينگ پودر ١ قاشق مرباخوری

آموزش درست کردن کوکی کره ای :

كره و وانيل و شكر را با همزن برقی می زنيم و بعد از ٣ دقيقه تخم مرغ را اضافه می كنيم.

٢ دقيقه ديگه می زنيم و بعد مواد آردی را اضافه می كنيم و با قاشق آرام هم می زنيم.

زياد ورز ندهید كه به روغن می افتد و محکم می شود اگر ديديد خمير چسب دارد يک قاشق ديگر آرد اضافه كنيد.

خمير نرم کوکی کره ای را داخل نايلون و در نهايت يخچال ١ ساعت استراحت می دهيم و بعد روی سطح آردپاشی شده قالب می زنيم.

ته سينی را كاغذ روغنی گذاشته و کوکی کره ای ها را روی آن بچینید. سینی را داخل فر از پيش گرم ١٨٠ درجه ٢٠ دقيقه بگذارید بپزد.

تمام مدت حواستان به کوکی ها باشد، به محض اينكه زيرش طلايی شد فر را خاموش كنيد.

بیسکویت کره ای ها را بعد از سرد شدن از روی كاغذ جدا می كنيم و می بريم برای تزيين با آيسينگ.

چون کوکی های من سايزش بزرگ بودن زمان پخت بيشتر شد ولی كوكی كوچک نهايت ١ ربع می پزد.

آموزش درست کردن کوکی کره ای عید

نکات اساسی :

همه مواد به دمای محيط رسيده باشند، آرد و نمک و بكينگ پودر ٣ بار الک شود. بهتر میباشد از پودر شکر استفاده کنید. (شکر را آسیاب نمایید)

آموزش درست کردن کوکی کره ای شیرینی عید نوروز ترد و خوشمزه

منبع : آشپزخانه سپیده -tasvirezendegi.com

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *