طرز تهیه کلوچه قیصی

آموزش درست کردن کلوچه قیصی کلوچه بهاری

این کلوچه خوشمزه را برای دورهمی های بهاری تهیه کنید و از آن لذت ببرید.

مواد مورد نیاز برای کلوچه قیصی :

کره 200 گرم
تخم مرغ یک عدد
روغن زیتون یک دوم پیمانه
پودر قند یک پیمانه
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
آرد حدود 2 پیمانه

مواد میانی کلوچه قیصی :

قیصی 10 عدد
گردو یک پیمانه
دارچین یک قاشق چایخوری
پودر قند یک دوم پیمانه (برای تزیین)

آموزش درست کردن کلوچه قیصی :

ابتدا همه مواد میانی را در غذاساز ریخته و خرد کنید و کنار بگذارید.

برای تهیه خمیر ابتدا کره نرم شده، روغن زیتون و پودر قند را مخلوط کرده و بعد از کمی مخلوط کردن تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید.

بعد آرد را کم کم اضافه کرده و ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفی به دست آید.

بعد خمیر را باز کرده و وسطش به اندازه یک قاشق چایخوری از مواد میانی گذاشته و گرد کنید.

رویش را با پانچ فشار دهید تا شکل دار شود.

سپس در سینی فر چیده و در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد 20 دقیقه بپزید.

بعد رویش را بعد از سردشدن کامل با پودر قند تزیین کنید.

منبع : ماهنامه کیک و شیرینی -bartarinha.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *