طرز تهیه کراسان فندق

آموزش درست کردن کراسان فندق

مواد مورد نیاز برای کراسان فندق :

کره 125 گرم
وانیل یک هشتم قاشق چایخوری
شکر 55 گرم
شکر قهوه ای 50 گرم
تخم مرغ یک عدد
خامه 2 قاشق سوپخوری
فندق خردشده 55 گرم
آرد 260 گرم
بکینگ پودر یک دوم قاشق چایخوری
دارچین یک دوم قاشق چایخوری
پودر شکر اضافه حدودا 80 گرم

آموزش درست کردن کراسان فندق :

کره، شکر، وانیل، شکر قهوه ای و تخم مرغ را با همزن برقی بزنید.

فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. سپس سینی فر را چرب کرده کار بگذارید.

بعد از یکدست شدن مواد خامه، فندق خردشده، آرد، بکینگ پودر و دارچین را داخل مواد ریخته و خوب مخلوط کنید.

خمیر را ورز داده تا یکدست شود.

سپس داخل یک کیسه نایلونی قرار داده و به مدت 30 دقیقه در یخچال استراحت دهید.

سپس از خمیر به اندازه 2 قاشق چایخوری در دست گرد کرده و سپس به شکل استوانه درآورده و به شکل هلال فرم دهید و داخل سینی با فاصله بچینید.

تمام مواد را به همین ترتیب آماده کنید و به مدت 15 دقیقه در فر بپزید.

شیرینی را بعد از پخت از فر خارج کرده و بعد از 5 دقیقه از سینی جدا کنید و داخل پودر شکر غلتانده و در ظرف مورد نظر بچینید.

این شیرینی را می توانید در دمای محیط به مدت طولانی نگهداری کنید. دقت کنید این شیرینی را در ظرف دردار نگهداری کنید.

منبع :ماهنامه کیک و شیرینی -bartarinha.ir

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *