طرز تهیه نان پسته؛ نان پرمغز و خوشمزه

آموزش درست کردن نان پسته؛ نان پرمغز و خوشمزه

نان پسته یک نوع نان خانگی بسیار مقوی و خوشمزه میباشد که با مغز پسته پر شده است.

میزان سرو: 8 نفر

مواد مورد نیاز برای نان پسته :

آرد چهار و یک دوم پیمانه
پودر شکر 65 گرم
کره (به دمای محیط رسیده) 125 گرم
خمیرمایه 10 گرم
تخم مرغ (به دمای محیط رسیده) یک عدد
روغن زیتون 45 گرم
شیر 100 میلی لیتر

مواد مورد نیاز میانی نان پسته :

پسته (ریز خردشده) یک و یک دوم پیمانه
سرشیر 200 گرم
پودر شکر 65 گرم

آموزش درست کردن نان پسته :

ابتدا برای تهیه مواد میانی، پسته ریز خردشده، سرشیر و پودر شکر را در ظرف مناسبی با هم به خوبی مخلوط کنید و کنار بگذارید.

برای تهیه خمیر نان، آرد، پودر شکر، کره، خمیرمایه، تخم مرغ، روغن زیتون و شیر را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید.

خمیر را ورز دهید تا یکدست شود. روی خمیر را با پارچه ای مطلوب بپوشانید و حدود 15 دقیقه استراحت دهید.

خمیر را به هشت بخش تقسیم کنید و هر یک را روی سطح آرد پاشیده شده پهن کنید.

مخلوط مواد میانی را روی خمیرها پخش کرده و آنها را رول کنید.

حدود 2 الی 3 سانتیمتر پایین تر از یکی از دو سر خمیر برشی تا انتهای آن ایجاد کنید و دو بخش خمیر را روی هم بپیچانید.

نان ها را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا طلایی و برشته شوند.

منبع : ماهنامه کیک و شیرینی -bartarinha.ir

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *