طرز تهیه شیرینی نازک، شیرینی قزوین

آموزش درست کردن شیرینی نازک، شیرینی خوشمزه قزوین

مواد مورد نیاز برایشیرینی نازک :

آرد سفید قنادی ۵۰۰ گرم
نمک یک پنجم قاشق چایخوری
بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری سر پر
کره یا مارگارین ۲۵۰ گرم
تخم مرغ کامل ۲ عدد
وانیل خالص نوک قاشق چایخوری
خامهٔ صبحانه ۲ قاشق غذاخوری
ماست (معمولی) ۱۵۰ گرم

مواد مورد نیاز برای مایهٔ درونی نازک:

کره یا مارگارین ۲۰۰ گرم
شکر دو و یک چارک پیمانه (۴۰۰ گرم)
آرد ۳ پیمانه (حدود ۴۰۰ گرم)
هل سائیده شده ۱ قاشق چایخوری
جوز هندی رنده شده یک عدد کوچک

این شیرینی ها به خاطر داشتن کره یا مارگارین بسیار ترد و خوش‌خوراک بوده، قابلیت نگهداری نسبتاً طولانی دارند.

آموزش درست کردنٔ خمیر شیرینی نازک:

آرد، نمک و بکینگ پودر را ۳ بار با هم الک کنید. کره یا مارگارین ذوب شده در دمای آشپزخانه را با همزن بزنید تا کرم رنگ شود.

۳ قاشق غذاخوری از مخلوط آرد را روی کره یا مارگارین ریخته، هم بزنید. تخم مرغ‌ها را دانه‌دانه اضافه کرده هر بار مخلوط را هم بزنید، با اضافه کردن هر تخم مرغ ۳ قاشق غذاخوری آرد به مایه اضافه نمایید.

با تخم مرغ دوم وانیل را هم اضافه نمایید (اضافه کردن آرد به صورت مرحله به مرحله برای محکم نگه داشتن خمیر است). خامه را اضافه نموده، هم بزنید و مجدداً کمی از مخلوط آرد را به کار ببرید.

ماست را اضافه نموده، آن را به خورد خمیر بدهید. در این مرحله همزن را خاموش کرده، باقیماندهٔ مخلوط آرد با دست به خورد خمیر بدهید.

در انتها خمیر به دست آمده خمیر نرم و لطیفی میباشد که به دست تمیز نمی‌چسبد (منظور از دست تمیز دستی میباشد که هنوز با خمیر تماس نداشته است). روی خمیر را بپوشانید تا مایه درونی را آماده سازید. (استفاده از هل و جوز هندی اجباری نبوده و سلیقه ایست ولی کاربرد آن ها توصیه می‌شود).

آموزش درست کردنٔ مایه درونی:

همهٔ مواد را داخل دستگاه غذاساز ریخته، مخلوط نمایید یا اینکه به کمک نوک انگشتان مالش دهید تا به صورت خرده نان درآید.

طرز پیچیدن نازک:

در ابتدا فر را روی حرارت ۱۸۰درجهٔ سانتی گراد روشن نمایید. یک عدد سینی فر را با کاغذ روغنی پوشانده، کاغذ را با روغن مایع چرب کنید.

خمیر آماده شده را وزن کرده، آن را به دو بخش مساوی تقسیم کنید. باقیمانده را مجدداً به دو بخش مساوی تقسیم کنید (برای تهیهٔ دو رولت برای نازک).

هر بخش از خمیر را روی سطح کاری که آرد پاشی شده میباشد به صورت چهارگوش به قطر ۲ میلیمتر پهن کنید (آردهای اضافه را با قلم موی بزرگ بتکانید تا شیرینی بعد از پخت زیاد خشک نشود). با مایهٔ درونی روی خمیر را بپوشانید.

با کف دست مواد را روی خمیر فشار دهید تا به آن بچسبد.از یک طرف خمیر را به صورت رولت بپیچانید. دو طرف رولت را ببندید و کمی آن را تخت کنید و با کشیدن رولت آن را نازک تر کرده به آن طول بدهید.

رولت را با کارد دالبردار به صورت دلخواه برش دهید و برش‌ها را درون سینی فر با فاصله بچینید. کار را با بخش دوم خمیر تکرار کنید.

منبع :bartarinha.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *