طرز تهیه تیرامیسوی ماست و شکلات

تیرامیسوی ماست و شکلات، دسر خامه ای بی نظیر

در میان دسر‌های مختلفی که در کافه ها سرو می شود تیرامیسو بدون شک یکی از بهترین ها و پرطرفدارترین هاست. اصلا این ایتالیایی ها هر ابتکاری که به خرج داده اند آخرش یک چیز خوشمزه از دلش بیرون آمده است. این تیرامیسوی ماست و شکلات یکی از انواع خوشمزه تیرامیسو میباشد که آموزش درست کردن آن را برایتان آورده ایم.

میزان سرو: 8 نفر

مواد مورد نیاز برای تیرامیسوی ماست و شکلات :

خامه یک پیمانه
پنیر خامه ای 190 گرم
ماست یک چهارم پیمانه
دنت شکلاتی یک دوم پیمانه
پودر شکر یک سوم پیمانه
آب یک پیمانه
پودر قهوه 4 قاشق سوپخوری
اسانس بادام یک قاشق چایخوری
بیسکویت لیدی فینگر به مقدار لازم
خامه فرم گرفته به مقدار لازم
پودر کاکائو به مقدار لازم

آموزش درست کردن تیرامیسوی ماست و شکلات :

خامه را آنقدر بزنید تا پف کرده و فرم بگیرد.

پنیر خامه ای و ماست را در ظرفی جداگانه با هم مخلوط کنید تا خامه ای شوند.

دنت شکلاتی را اضافه و مخلوط کنید.

پودر شکر را اضافه کنید.

خامه زده شده را نیز اضافه و مخلوط کنید.

آب را به جوش آورده و پودر قهوه و اسانس بادام را به آب اضافه کنید و اجازه دهید قهوه دم بکشد.

بیسکویت ها را در قهوه دم کشیده خیس کنید و سپس کف قالب بچینید.

مقداری از مخلوط پنیر خامه ای روی بیسکویت ها پخش کنید.این کار را با بقیه مواد تکرار کنید تا قالب پر شود.قالب را حدود 2 ساعت در یخچال قرار دهید.

سپس تیرامیسو را از قالب در آورید و روی آن را با خامه فرم گرفته تزئین کنید و مقداری پودر کاکائو بپاشید.

منبع : ماهنامه کیک و شیرینی -bartarinha.ir

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *