طرز تهیه بیسکوییت کرم دار دو رنگ در تابه و فر

آموزش درست کردن بیسکوییت کرم دار دو رنگ در تابه و فر

این بیسکوییت نه خشک میباشد و نه نرم بنابراین می توان آن را هم درون فر و هم تابه بپزید.

مواد مورد نیاز برای تهیه بیسکوییت دو رنگ کرم دار:

آرد 4 پیمانه
کره نرم 200 گرم
روغن زیتون یا روغن مایع یک دوم پیمانه
پودر شکر 1 پیمانه
تخم مرغ 1 عدد
وانیل شکردار 1 قاشق مرباخوری
پودر کاکائو اختیاری

آموزش درست کردن بیسکوییت دو رنگ کرم دار:

پودر شکر و کره نرم را ورز بدهید تا مخلوط شوند (من با دست هم زدم در کل نیاز به همزن نیست بازم هر طور راحتید پیش بروید).

روغن و تخم مرغ را اضافه کنید و مخلوط کنید،وانیل و آرد هم اضافه کنید و ورز بدهید (می توانید نصف خمیر پودر شکلات اضافه کنید تا کاکائوی شود) (آرد را پیمانه پیمانه اضافه کنید) خمیر باید نه نرم باشد و نه سفت.

خمیر را به ضخامت نیم سانتیمتر با وردنه باز کنید بعد با هر شکلی خواستید قالب بزنید و روی کاغذ روغنی که کمی روغن مالیدید با فاصله بچینید سپس با سیخ چوبی روی آن ها را چندتا سوراخ بزنید و در فر گرم شده با دمای 175 درجه بپزید تا کمی رنگ آن مایل به صورتی شود.

بعد از پخته شدن اجازه بدهید تا سرد شود و میان بیسکوییت ها را نوتلا یا شکلات و … بمالید.

نکته برای تهیه بیسکوییت کرم دار:

دقت کنید کره خوب به دمای محیط برسه ولی روغن نندازد، انگشت بزنید اگر نرم بود هم دمای محیط شد مناسب است.

من همان ابتدا دو قاشق از آرد کم کدم بعد که خمیرم جمع شد به یکی دو قاشق آرد و به یکی دیگر دو قاشق پودر کاکائو زدم که دو رنگ شود.

یک سری را داخل تابه آماده کردم به این صورت که شعله پخش کن را روی گاز گذاشتم و شعله را ملایم تنظیم کردم بعد تابه حاوی خمیر بیسکوییت را با درب بسته گذاشتم بپزد (نیم ساعت طول کشید بپزد، با چاقو بیسکوییت را تکان دادم آسان جابه جا شد بعد خاموش کردم).

برای فر، از قبل فر را روی 175 درجه یک ربع گرم کردم بعد سینی را داخل آن قرار دادم و بیست دقیقه ای پخت به همون روش بالا چک کردم. بیسکوییت ها اصلا خشک نیست خیلی ترد و خو شمزه میباشد حتما امتحان کنید.

منبع:سایت بیتوته

منبع:سایت بیتوته

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *